Wij zijn op zoek naar jou!

Ben je gepassioneerd over skiën en wil je een waardevolle bijdrage leveren aan onze ski- en snowboardvereniging? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen om onze vereniging te laten groeien en bloeien.

Word vrijwilliger

Ski- en snowboardclub De Schans is een vereniging die voornamelijk drijft op vrijwilligers. Waarom vrijwilliger worden bij De Schans:

  • Passie voor skiën en/ of snowboarden: Als vrijwilliger krijg je de kans om betrokken te zijn bij de sport waar je van houdt. Je deelt je passie met anderen en draagt bij aan het bevorderen van de skisport.
  • Diversiteit aan taken: Of je nu wilt helpen bij evenementen, ski- en snowboardwedstrijden, administratieve taken, baliewerkzaamheden, promotie en communicatie, horeca of technische werkzaamheden en nog veel meer. Er is altijd een rol die bij jou past!
  • Leer en groei: Ontwikkel nieuwe vaardigheden, bouw waardevolle ervaring op en werk samen met andere ski- en snowboard enthousiastelingen. Zowel jong als oud kan een bijdrage leveren, alle hulp is welkom.
  • Betrokkenheid bij de vereniging: Door als vrijwilliger actief te zijn, draag je direct bij aan het versterken van De Schans.
Hoe kun je helpen?

Als je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger aan de slag te gaan? Stuur dan een mail naar info@deschans.nl zodat we samen kunnen kijken waar jouw interesse ligt en op welke manier jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen.

Samen kunnen we het skiën bij De Schans nog fantastischer maken