Vier je kinderfeestje bij De Schans!

De kinderen worden actief vermaakt en de jarige wordt in de schijnwerpers gezet. Als de kinderen een beetje gewend zijn aan de omgeving, worden ski’s en schoenen uitgezocht en krijgen zij onder begeleiding van een skileraar een uur skiles op onze beginnerspiste, waar zij veilig kunnen leren skiën. De totale duur van dit arrangement is ongeveer 2 uur. De les zelf duurt 60 minuten.

Na afloop krijgen de kinderen een frietje, een snack en onbeperkt ranja.
De prijs van dit kinderfeestje is € 110,00  voor een groepje tot en met 9 kinderen. Extra deelnemers betalen € 11,00 per persoon. Het gebruik van ski’s, schoenen en kinderhelm is gratis.

De kinderen dienen gepaste kleding te dragen (outdoor kleding die tegen een stootje kan). Ook dienen zij zelf handschoenen mee te brengen. Het dragen van een helm is verplicht, deze zijn aanwezig op de baan.

Via dit formulier kunt je een kinderfeestje aanvragen. Vermeld de datum, de tijd waarop je het feestje zou willen, het aantal kinderen, en optie 1 of optie 2. Heb je verder nog vragen dan kun je ons altijd mailen via planning@deschans.nl.