Doneer een matje! Is een actie die is opgezet vanuit Ski & Snowboardclub De Schans om geld in te zamelen voor het herstel van onze pistes.

Op deze pagina staan verschillende producten. Deze producten (bedragen) zijn nodig om er samen weer de mooie pistes van te kunnen maken die afgelopen 40 jaar zijn opgebouwd door de talloze vrijwilligers.

Kies één of meerdere producten om te doneren aan de vereniging. Betalen kunt u na het kiezen van de producten via iDeal. Wilt u een ander bedrag overmaken? Of lukt het doneren niet via de site? U kunt het bedrag ook overmaken via NL41 RABO 0151979499 t.n.v. Ski & Snowboardclub De Schans.

Van het door u betaalde bedrag gaat €0,36 naar de betaaldienst – Mollie, het overige bedrag komt geheel ten goede van Ski & Snowboardclub De Schans.

Helaas is het vanwege een technisch probleem niet mogelijkheid om een product te doneren. We hopen het zo snel mogelijk op te lossen. Je kunt natuurlijk wel een donatie doen via een bankoverschrijving. 

Let op! Het doneren van een bedrag geeft u geen rechten op een product/dienst van De Schans. Er staat geen product/dienst tegenover het betaalde bedrag.

Door alle onzekere kosten waar de club mee te maken krijgt naar aanleiding van de brand, kan het bestuur besluiten de door u gedoneerde bedragen aan andere doeleinden dan waar u het direct voor gedoneerd heeft te besteden. Een zekerheid is dat het ten goede komt aan het herstel van de door de brand ontstane schade en verdere ontwikkeling van de vereniging.