Op zaterdag 11 maart vindt het Special Olympics (SO) Sneeuwsport Evenement plaats bij De Schans. De Special Olympics is een wereldwijde organisatie welke sportevenementen organiseert voor mensen met een verstandelijke beperking. Op deze manier wil de organisatie bijdragen aan het verbeteren van de lichamelijke en mentale gezondheid. Tijdens dit breedtesport evenement wordt op veel verschillende niveaus gestreden om de prijzen, zo maakt iedereen kans om te stralen op het podium. Het is altijd erg mooi om te zien hoe sportief de deelnemers elkaar aanmoedigen en aan het eind van de dag samen trots zijn. Op 11 maart worden er in Uden zo’n 100 deelnemers verwacht in de categorieën: skiën, snowboarden en langlaufen. De dag wordt rond 9.00 uur feestelijk geopend waarnaar de wedstrijden rond 10.00 uur starten. Om 16:30 uur sluiten de dag af met de prijsuitreiking .

We hebben dit evenement al enkele keren eerder mogen organiseren bij De Schans .We zijn blij dat we dit evenement dit jaar weer naar onze mooie accommodatie hebben kunnen halen. Publiek is van harte welkom!