Cursus 1 start vanaf 1 oktober, inschrijven online.

Tip: lees vooraf even het stappenplan. Uiterlijk maandag 26 september ontvang je de planning.

Kies je er meteen voor om cursus 1 en 2 te combineren krijg je een korting van 5% op cursus 2. Belangrijk: Dit is alleen voor de cursisten die zich voor aanvang van de eerste cursus voor beide cursussen inschrijven. Schrijf je alleen in voor cursus 1 en wil je later toch doorstromen naar cursus 2, dan geldt de korting niet. Cursus 2 start vanaf 3 december 2022.

We organiseren in het weekend van zaterdag 17 (12.00 – 16.00u) en zondag 18 september (11.00u -16.00u) de open dagen.

Heb je vorig seizoen waxi behaald? Niet getreurd, je kunt instromen in één van onze sportteams!

Waxi’s 12de verjaardag zal worden gevierd in het weekend van 4 en 5 maart 2023. Er worden dan allerlei activiteiten georganiseerd en in dat weekeinde behaal je ook je diploma van dit seizoen! Iedereen die een cursus volgt kan zich hiervoor gratis opgeven.