Op 17 en 18 september organiseren wij de Open dagen. Naast veel gezelligheid is er de mogelijkheid voor beginnende skiërs en snowboarders om een proefles te volgen, kun je komen voorskiën of boarden voor de lesindelingen of wellicht wil je de vernieuwde banen testen. Speciaal voor ervaren junior skiërs/snowboarders wordt er ook een Waxiroute uitgezet! Daag jezelf uit en probeer het hele parcours af te leggen. Daarnaast zijn er ook verschillende informatiestands waar je informatie kunt krijgen over de lessen, skiteam en de vereniging. Cursus 1 start vanaf 1 oktober 2022. Inschrijven hiervoor is online of ter plekke mogelijk.

Beat the Champion

Je hebt vast wel eens een skiwedstrijd op televisie gezien. Skiërs die proberen om foutloos en dan zo hard mogelijk tussen slalompalen door skiën. Wist je, dat je dat op de Schans ook kunt leren! Bij de Schans hebben wij een wedstrijdteam die hard trainen om steeds beter te worden bij de nationale wedstrijden. Lijkt het je leuk om ook te leren om zo strak mogelijk langs die palen te skiën en hou je van een uitdaging? Tijdens onze open dagen hebben wij voor jou dan ook DE uitdaging!

Wat gaan we doen?

  • Op onze wedstrijdbaan (Baan 2) gaan we een echte slalom uitzetten. Met een tijdswaarneming. Een van onze wedstrijd skiërs zal op deze slalom zijn beste tijd gaan skiën en deze wordt bekend gemaakt. Iedereen die het wilt mag het ook proberen. We gaan jou tijd ook meten, kijk hoe goed je al bent. Probeer onze kampioen maar te verslaan. Wie weet vind je het wel zo leuk dat je ook bij ons team komt en nog beter gaat skiën en ben jij de volgende kampioen!

Heb je zin in een drankje? Onze horeca is de gehele dag geopend. Voor alle bezoekers zijn er genoeg activiteiten. Inschrijven voor de open dag is niet nodig.

Je kunt langskomen op zaterdag 17 september tussen 12:00 t/m 16:00u en op zondag 18 september tussen 11:00 t/m 16:00u.