Zoals iedereen de afgelopen tijd ongetwijfeld heeft gehoord, heeft het demissionair kabinet deze week besloten om de coronamaatregelen aan te scherpen.  Ski & Snowboardclub De Schans neemt naar aanleiding hiervan haar verantwoordelijkheid en we vragen ook onze leden en bezoekers om dit te doen.

Vanaf zaterdag 6 november a.s. is een Coronapas verplicht voor het grootste deel van onze accommodatie. Voor alle binnenruimten is deze pas verplicht vanaf 18 jaar. Voor het horecadeel inclusief terras is vanaf 13 jaar deze pas verplicht. Dit houdt helaas in dat een groot deel van onze accommodatie vanaf zaterdag zonder een geldige coronapas niet meer toegankelijk is.  De verplichting voor de Coronapas geldt vanaf de frituurruimte. Ouders en verzorgers die geen geldige Coronapas hebben, vragen wij om hun kind door iemand anders te laten begeleiden.

Om te kunnen voldoen aan alle maatregelen, hebben we komende tijd veel extra handjes nodig, vooral in de weekenden.  Wij doen een dringend beroep op al onze leden, vrijwilligers, ouders en andere belangstellenden om de komende weken een uurtje vrij te maken om mee te helpen met scannen. Je krijgt hiervoor een vrijwilligersvergoeding.

Aanmelding kan via info@deschans.nl

Wij hopen op jullie begrip en medewerking en danken al onze vrijwilligers die meewerken om dit allemaal zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij vragen daarom aan iedereen om onze medewerkers met respect te behandelen en aan te spreken.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat De Schans op een veilige en verantwoorde manier open kan blijven.

Het bestuur van Ski & Snowboardclub De Schans