Op zondag 19 september 2021 organiseert Skiteam De Schans een open training voor iedereen die kan skiën* en kennis wilt maken met onze skiteams. Tijdens deze training laten we je kennis maken met onderstaande onderdelen van het skiteam. De training start om 14.00u en duurt 1,5u.

Skiteam Sport
Lijkt het je leuk om van skiën je sport te maken? Vind je het leuk om heel vaak nieuwe dingen te leren op je ski’s? Dan is het sportteam iets voor jou.

Skiteam Race
Het Sportteam Race is voor alle skiërs die graag zo hard mogelijk willen skiën. Het is een mogelijkheid om zonder de verplichtingen van het skiteam toch slalom te kunnen skiën.

Skiteam De Schans (wedstrijdteam)
Wil jij je snelheid op ski’s graag meten met je leeftijdsgenoten in Nederland? En heb je voldoende inzet en motivatie om het hele seizoen te trainen op hoog niveau? Dan is het skiteam misschien iets voor jou.

Voor, tijdens en na de training is er een informatiestand aanwezig waar informatie verstrekt wordt over de pakketten en mogelijkheden. Daarnaast beoordelen we tijdens de training of een skiër al voldoende niveau heeft voor één van de teams en kunnen we na de training advies geven.

Deelname voor leden is gratis. Voor niet leden vragen we een bijdrage van €10,-.

Vooraf aanmelden voor de open training is niet nodig. Meld je wel op 19 september aan bij de informatiestand. We starten om 14.00u op de baan. We zien jullie graag verschijnen!

*De skiër moet zelfstandig gecontroleerde bochten kunnen skien op piste 1 & 2.