EXTRA OPENINGSTIJDEN CARNAVALSVAKANTIE 
ZA & ZO 10.00u – 17.00u
MA T/M VR 13.00u – 22.00u

25% KORTING PRIVÉLES
Ontvang 25% korting op alle privéles tarieven. Deze lessen dienen te worden afgenomen in de periode tussen zaterdag 13 februari en zaterdag 3 april. Ben er snel bij want VOL=VOL!

VOOR MAAR €10,- VRIJ SKIËN & SNOWBOARDEN
Inclusief materiaal. Toch het wintersportgevoel ervaren? Kom dan gezellig vrij skiën of snowboarden. Meld je aan bij de informatiebalie van De Schans dan kun je daarna direct de pistes op. Vrij skiën en/of snowboarden is alleen mogelijk als je voldoende ervaring hebt.

IEDERE DAG EEN ANDERE SLALOM
In de carnavalsvakantie zetten we iedere dag een andere slalom neer op piste 2. Deze is vrij te gebruiken voor de gevorderde skiërs en snowboarders.

WAXIROUTE
Op piste 1 zetten we in de carnavalsvakantie een WaxiRoute uit. Deze is speciaal voor de jongste skiërtjes die wel al vanaf de 3de uitstap op piste 1 kunnen skiën.

ROOKIE LINE >> BEHAAL DE ROOKIELINE HELMSTICKER
Voor alle beginnende freestyle skiërs en snowboarders is dit jaar de Rookie Line aangelegd. Deze lijn ligt op de freestylepiste maar mag je wel betreden met het verhuurmateriaal van De Schans. Kom jij over de RookieLine heen? Haal dan een Rookie Line I DID IT! helmsticker bij het pistechef van die dag.

TOEZICHT
Omdat we vanwege de Coronaregels nog geen toeschouwers mogen toelaten, zorgen we ervoor dat er van 13 februari t/m 21 februari extra pistetoezicht is. Let op! Het is alleen mogelijk om te komen vrijskien/snowboarden als je al enige ervaring hebt. Kun je nog niet skien/snowboarden boek dan een proefles of privéles.